Μια φορά κι έναν καιρό ήταν δυο πολύ καλές φίλες που μοιραζόντουσαν ένα όνειρο. Το όνειρο αυτό έγινε πραγματικότητα και με πολλή αγάπη πλάσανε έναν κόσμο δημιουργικό για τα παιδιά. Επιστρατεύσαμε τους καλύτερους και δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα που θα προσφέρει στους μικρούς μας φίλους μια ποικιλία δραστηριοτήτων και συναισθημάτων. Σε ένα χώρο ζεστό θα αναπτύξουν ικανότητες και θα ανακαλύψουν ανεξερεύνητες πλευρές του εαυτού τους….

Και, παιδιά!….μην ανησυχείτε! Μπορείτε να αφήσετε τους γονείς σας να δοκιμάσουν τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων και να παρασυρθούν από το άρωμα του εκλεκτού καφέ μας!

Το Kids Fun Factory είναι ένας σύγχρονος fun & educational χώρος όπου ειδικά εκπαιδευμένες παιδαγωγοί,παιδοψυχολόγοι, γυμναστές, μουσικοί και θεατρολόγοι αναλαμβάνουν την απασχόληση των παιδιών μέσα από βιωματικά εργαστήρια !

Τα προγράμματα μας, απευθύνονται σε παιδιά από 2-12 ετών.

Η είσοδος στον παιδότοπο επιτρέπεται και στους γονείς. Στόχος μας είναι όλοι να περνάμε καλά. Τα εργαστήρια μας είναι σε διαδραστική μορφή όπως και τα πάρτυ που διοργανώνουμε.

Το Kids Fun Factory είναι το νέο σύγχρονο spot για όλη την οικογένεια !